Kramer Watches

Luxury just for you

Al meer dan 70 jaar Juwelier Kramer in Franeker

Kramer Watches is onderdeel van Juwelier Kramer in Franeker. Al meer dan 70 jaar een begrip in in Noord Nederland en door de jaren heen een landelijke positie in genomen. Een prachtige familiegeschiedenis hooggehouden door vele generaties. In Nederland groeide de naam Kramer uit tot een synoniem voor exclusiviteit en passie.

“Pas als je de oester opent, zie je hoe bijzonder de parel is.”

Na ruim zeventig jaar kijkt juwelier Kramer terug op de opbouw van een schitterend internationaal bedrijf. De juwelierszaak heeft in Nederland en buitenland een prachtige reputatie en een grote, trouwe klantenkring opgebouwd.

Exclusieve horloges

Met documentatie van echtheid

Wij geloven in het concept en de mogelijkheden van de online verkoop van exclusieve horloges. Door een vriendelijke benadering en een nauw persoonlijk contact tussen ons en de klant zorgen wij er voor dat u zich geheel vertrouwd voelt bij de aankoop van een nieuw horloge. Onze horloges worden te allen tijde geleverd met factuur en documentatie van echtheid. Hiermee bent u als klant verzekerd van een vertrouwde aankoop en een horloge van hoge kwaliteit.

Beleef Franeker

Met documentatie van echtheid

Het UNESCO Werelderfgoed Planetarium in Franeker, ‘s werelds oudste nog werkende planetarium, is een must-visit. Dit meesterwerk van Eise Eisinga uit de 18e eeuw biedt een verbluffende reis door de sterrenhemel, een perfecte combinatie van wetenschap en ambacht. Ontdek deze unieke plek waar precisie, passie en een drang naar kosmische kennis samenkomen. Mis dit niet.

Trusted Chrono24 seller

Het kopen van een horloge is iets waar u zelf een speciaal gevoel bij krijgt, daarom staan wij ook achter onze eigen quote: ‘Luxury, just for you’
Door de vele juist en vriendelijk afgehandelde verkopen mogen wij onszelf sinds 2011 de titel ‘trusted seller’ geven op het meest bekende horloge platform van de wereld, namelijk Chrono24.

Wat anderen zeggen over Kramer Watches

“Zeer zeker aan te raden. Correcte en vlotte manier van antwoorden, zelfs om zeven uur in de ochtend. Producten zijn top!”

BARRY PEIJNENBORGH

“Perfect contact (ook via whatsapp), snelle levering, horloge zoals omschreven. Kortom: zeer tevreden koper!”

JUSTIN

“De nieuwe Omega Seamaster, wat een beauty!! bij Kramer gekocht. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen, duidelijke en snelle communicatie, en supersnelle levering. Een absolute aanrader”

ROLAND

“Vandaag 2 horloges aan Kramer Watches verkocht uit mijn collectie. Zeer nette afwikkeling en direct geld op de bank. Zo hoort het, kom zeker terug!”

GREGOR

VEILIG EN VERTROUWD

Door persoonlijk en discreet contact kunt bij Kramer veilig en vertrouwd uw exclusieve horloge(‘s) verkopen.

VERZEKERD VAN HOGE KWALITEIT

Onze horloges worden te allen tijde geleverd met factuur en documentatie van echtheid.

PERSOONLIJK EN NAUW CONTACT

U kunt fysiek bij onze locatie in Franeker uw horloge komen passen. Wij zorgen dat dat de aankoop van uw horloge een bijzondere ervaring is.

Chat openen
Hulp nodig?
Kramer Watches
Welkom bij Kramer Watches, waarmee kunnen wij je helpen?